زعفران

در خارج از کشور ما استفاده از زعفران ۴ گرمی مصطفوی در صنایع غذایی بسیار گسترده است. به طور گسترده ای در سوپ ها، کباب ها و غذاهای گوشتی، از شیرینی ها تا غذاهای خوش طعم، از شیرینی ها تا رنگ آمیزی میوه های خشک استفاده می شود.

به عنوان مثال، به عنوان رنگ و شیرین کننده در غذاها و دسرها استفاده می شود. رنگ برای خمیر، پاستا، پنیر، کره، سوسیس، سالامی و سوسیس؛ به عنوان رنگ و شیرین کننده در نوشیدنی های سرد و گرم و حتی در برخی از انواع نوشیدنی ها استفاده می شود.

در برخی از کشورها کتاب هایی در زمینه تهیه غذاها و نوشیدنی های حاوی زعفران منتشر شده است. قیمت خوراکی های زعفران نسبت به انواع هم تراز آن بیشتر است.

در کشور ما استفاده از زعفران مرسوم نیست. زعفران از قدیم الایام فقط در زرده، عاشورا و پلو استفاده می شده است. از چند سال گذشته، مغازه های شیرینی ترکی در منطقه Safranbolu ما، انواع لذت خود را با افزودن لذت زعفران به سایر لذت ها، غنی کرده اند.

زعفران

همه این نکات ذکر شده نشان می دهد که امروزه و حتی در آینده اهمیت اقتصادی زعفران چقدر بالاست. اگر در زمینه صادرات زعفران مثال بزنیم. بیش از 2 درصد از کل درآمد صادراتی هند از زعفران به دست می آید و همچنین مهمترین ادویه کشت شده در هند است.

آب و هوای مورد نیاز زعفران مشابه تاک است و در دامنه های جنوبی و در برابر باد به خوبی رشد می کند. در برابر خشکسالی تابستان و پیازهای آن به یخبندان مقاوم است.

هوای خنک و مرطوب در دوره رویشی بر رشد گیاه تأثیر منفی می گذارد. هوای خشک و آفتابی را به خصوص در دوره گلدهی دوست دارد. بارش در این دوره کیفیت محصول را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. گلها به سرما بسیار حساس هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *