سرکه سیر همچنین باعث افزایش دفع کلسترول می شود که با افزایش دفع استروئیدهای اسیدی و خنثی پس از تغذیه سیر آشکار می شود.
LDL جدا شده از افراد انسانی که AGE و عصاره آبی سیر به طور قابل توجهی در برابر اکسیداسیون مقاوم تر بودند. این داده ها نشان می دهد که اکسیداسیون سرکوب شده LDL ممکن است یکی از مکانیسم های قدرتمندی باشد که برای مزایای سیر در تصلب شرایین به حساب می آید .
آلیسین در ابتدا به عنوان ترکیب فعال مسئول اثر ضد آترواسکلروتیک شناسایی شد. با این حال، مطالعات آزمایشگاهی اخیر نشان داد.
ترکیبات سولفور آلی محلول در آب، به ویژه S-آلیل سیستئین، موجود در عصاره سیر کهنه و دی آلیل دی سولفید موجود در روغن سیر نیز مهارکننده های قوی سنتز کلسترول هستند.
مهار فعالیت فیبرینولیتیک (FA) یا کمبود عوامل درگیر ممکن است تعادل هموستاتیک را بر هم بزند و اجازه رسوب بیش از حد فیبرین را بدهد.
در دیابت، فشار خون، هیپرکلسترولمی و غیره، ممکن است اختلال در سیستم انعقادی-فیبرینولیتیک عامل مهمی باشد که منجر به ایجاد ترومبوز و ایسکمی شود.
بر این اساس، هر چه FA بیشتر باشد، اثر ضد ترومبیک مطلوبتر است. FA به طور کلی با زمان لیز اوگلوبولین تعیین می شود. بیمارانی که با انفارکتوس حاد یا قدیمی میوکارد فوت کردند بالاترین مقادیر فیبرینوژن پلاسما، زمان لیز اوگلوبولین و آنتی پلاسمین را نشان دادند.
این نشان می دهد که پیش آگهی در انفارکتوس میوکارد تا حدی تحت تأثیر درجه ای است که فیبرینولیز پلاسما مختل می شود.
افزایش قابل توجه انعقاد خون خرگوش هایی که پس از 3 ماه تغذیه با کلسترول (0.2 گرم بر کیلوگرم در روز) به طور قابل توجهی توسط اسانس سیر کاهش یافت.
فعالیت فیبرینولیتیک در واقع حتی بالاتر از سطوح کنترل طبیعی افزایش یافته است. اسانسهای سیر (معادل 1 گرم/کیلوگرم در روز پیاز خام) در میانجیگری فعالیت فیبرینولیتیک مؤثر بودند .
مطالعه تجربی همچنین نشان داد که آب سیر تأثیر قابل توجهی در افزایش فعالیت فیبرینولیتیک در خرگوش پس از دریافت رژیم غذایی غنی از کلسترول به مدت 13 هفته داشت.
فعالیت فیبرینولیتیک پلاسما در خرگوش، که در تغذیه با کلسترول کاهش یافته بود، زمانی که این رژیم غذایی با سیر تکمیل شد، بطور قابل توجهی افزایش یافت.
بدون دیدگاه