سویا موضوع بحث های بسیاری است. با این حال، برخی از مطالعات توانسته اند مزایای آن را نشان دهند. در اینجا کدام یک هستند. سرشار از پروتئین های گیاهی است.
سویا آجیلی امروز سرشار از پروتئین با کیفیت است. این تنها گونه گیاهی است که به پروتئین های حیوانی نزدیک تر است و بنابراین می تواند بدون هیچ گونه کمبود قابل توجهی و بدون هیچ گونه اثر مضر بر سلامت جایگزین آنها شود. حاوی اسیدهای آمینه ضروری است.
آمینو اسیدها ترکیبات آلی هستند که برای تمام فرآیندهای متابولیک بدن ضروری هستند. برخلاف سایر لوبیاها، سویا حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است. تأثیر مفیدی بر کلسترول خواهد داشت.
سویا سرشار از فیبر و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه است. بنابراین آنها به تنظیم لیپیدها در بدن کمک می کنند و در نتیجه باعث عدم وجود یا کاهش کلسترول می شوند. بنابراین می توان سویا را در منوی غذایی در صورت هایپرکلسترولمی قرار داد.
خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد به نظر می رسد سویا به لطف ایزوفلاون های موجود در آن، آنتی اکسیدان های قوی، روی رگ های خونی اثر مطلوبی دارد. تونیک آنها را تقویت می کند و در نتیجه به کاهش خطر قلبی عروقی کمک می کند.
از پوکی استخوان جلوگیری می کند. ایزوفلاون های سویا بر روی سیستم قلبی عروقی و همچنین روی اسکلت اثر محافظتی دارند. سلامت استخوان ها را با تقویت استحکام آن تضمین می کند. بنابراین افراد مستعد پوکی استخوان می توانند سویا را در منوی غذایی خود قرار دهند.
این به گیاهخواران اجازه می دهد تا رژیم غذایی متعادلی داشته باشند. سویا اغلب به رژیم های گیاهخواری یا وگان وارد می شود زیرا سرشار از پروتئین کامل است و بنابراین می تواند جایگزین مصرف گوشت، تخم مرغ و ماهی شود.
ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد. سویا حاوی فیتواستروژن است. با افزایش خطر سرطان های وابسته به هورمون مانند سرطان سینه مرتبط است. با این حال، در عین حال برای زنان مبتلا به سرطان سینه مفید است زیرا سلول های سرطانی را کند می کند.
بدون دیدگاه