عسل

امروزه تقاضا برای عسل طبیعی برادران هم در سوئد و هم در بقیه اروپا بیشتر از مقدار تولید شده است. شکاف این بین با واردات پر می شود و تولیدکنندگان عسل های به اصطلاح تقلبی فضای بیشتری را در بازار اشغال می کنند. این مشکل زنبورداران اروپایی را تهدید می کند.

عسل تقلبی در اتحادیه اروپا در حال گسترش است و فدراسیون ملی زنبورداران سوئد اکنون اعلام کرده است که زنبورداران اروپایی را تهدید می کند.

ما بیشتر درک می کنیم که این چقدر جدی است. مونیکا سلینگ، رئیس اتحادیه کنفدراسیون زنبورداران سوئد می‌گوید بسیاری از زنبورداران در اروپا کسب‌وکار خود را تعطیل می‌کنند، زیرا با هجوم زیاد عسل تقلبی تحت فشار قیمت، دیگر سودی ندارد.

مونیکا که نماینده بین‌المللی اتحادیه نیز هست، توضیح می‌دهد که مشکلی که برای مدت طولانی ادامه داشته است، با گذشت زمان بزرگ‌تر شده است و تاکید می‌کند که این موضوعی است که اکنون در سطح اتحادیه اروپا فضای بیشتری را اشغال می‌کند.

عسل

بحث در مورد اینکه چگونه برخی از کشورهای اتحادیه اروپا می توانند این همه عسل تولید کنند در حالی که کلنی زنبورهای کافی ندارند، وجود داشته است. زیرا می بینیم که تولید افزایش یافته اما تعداد کلنی های زنبور عسل افزایش نیافته است.

به گفته این انجمن، اتحادیه اروپا در حال حاضر حدود 130000 تن عسل وارد می کند که چین و اوکراین بزرگترین صادرکنندگان به اتحادیه اروپا هستند. امروزه در سوئد تقریباً 7000 تن عسل مصرف می شود که کمی بیش از نیمی از آن عسل سوئدی است. نیمی دیگر شامل واردات است.

تقلب در عسل عمدتاً شامل تقلب در عسل است، معمولاً با شربت برنج یا شربت ذرت. سطوح صحیح، به عنوان مثال، محتوای آب، گرده ها و آنزیم ها پس از آن تنظیم می شود و سپس عسل قبل از رسیدن به مقصد نهایی خود بسته بندی می شود. اما به گفته مونیکا، تقلب از قبل از زنبورداری شروع می شود که عسل نارس را برداشت می کند. این فناوری تشخیص عسل تقلبی را دشوار می کند.

تهدیداتی که انجمن می بیند چندین است، اما از آنجایی که عسل تقلبی بسیار کمتر از عسل اصلی است، قیمت آن در بازار اتحادیه اروپا ریخته می شود. زنبورداران حرفه ای برای کارهای تولیدی پوششی دریافت نمی کنند و بیشتر مجبور به ورشکستگی می شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *