شروع صبح ما از یک سم گیاهی ناشی می شود. فواید سلامتی احتمالی قهوه به طور کلی به مولکول های دیگر موجود در دم کرده، اغلب آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها، گروهی که در غلظت های قابل توجهی در قهوه یافت می شوند، نسبت داده می شود.
اما آنها و سایر آنتی اکسیدان ها در بسیاری از گیاهان مانند بروکلی یا زغال اخته و در غلظت های بالاتر نیز یافت می شوند.
ما قهوه گانودرما بیز را برای کافئین می نوشیم نه آنتی اکسیدان ها. بهترین چیزی که واقعاً می توانیم به آن امیدوار باشیم این است که با نوشیدن قهوه به خودمان آسیب نرسانیم. با هر شانسی، قهوه ما را به سرعت کارهای دیگری که با بدن خود انجام می دهیم، نمی کشد. من به شما دونات ها، پاپ کورن های مایکروویو و سیگارهای جشن نگاه می کنم.
ماهیت پویای علم همچنین باعث میشود که رابطه عاشقانه پزشکی دوباره و دوباره ما با قهوه وجود داشته باشد. دانشمندان دوست دارند قهوه را تقریباً به همان اندازه که ما دوست داریم بنوشیم مطالعه کنند.
تقریباً سه و نیم میلیون مقاله علمی متمرکز بر قهوه وجود دارد. حتی تعداد فنجان هایی که ما مصرف می کنیم به طرز شگفت انگیزی بحث برانگیز است و بسیاری از جنبه ها در معرض بررسی، مطالعه و بحث قرار می گیرند.
نوسانات گیج کننده در وضعیت سلامتی قهوه، چالشی اساسی در علم مدرن را برجسته می کند. تحقیق یک فرآیند مداوم است و درک ما از دنیای اطرافمان با کاوش و یادگیری تغییر می کند.
ما بر اساس بهترین اطلاعاتی که داریم سوال می کنیم، بررسی می کنیم و تصمیم می گیریم. با دریافت اطلاعات جدید، این تصمیمات می توانند و باید تغییر کنند.
در سال 1981، یک مقاله مشهور نیویورک تایمز با صدای بلند اعلام کرد که جام صبحگاهی ما را به سمت قبر زود هنگام می برد. نویسندگان در حالی که قهوه را سوگند خوردند و با واقعیت خاکستری دنیای پس از قهوه خود روبرو شدند، دستان خود را فشار دادند.
اعتقادات پرشور آنها توسط یک مطالعه اخیر در آن زمان انجام شد که در آن محققان به وضوح حتی مصرف متوسط قهوه را با افزایش قابل توجه مرگ و میر زودرس مرتبط کردند.
بدون دیدگاه