بادام

بادام که برای رشد در سرزمین هایی با آب و هوای معتدل مناسب است، از جمله غذاهایی است که با فوایدی که دارد برای سلامتی انسان بسیار مفید است.

انواع مغز بادام مامایی ۱۴۰۱ که به دو دسته شیرین و تلخ تقسیم می شوند، بر اساس ترجیحات مصرف متفاوت هستند. یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین مغزها در بین آجیل هاست.

در حالی که بادام شیرین به عنوان آجیل مصرف می شود، روغن بادام تلخ به دست می آید و به عنوان روغن استفاده می شود.علاوه بر این، شیر بادام که یک شیر مغذی است، یک جایگزین طبیعی برای کسانی است که برای سلامتی ترجیح می دهند شیر بنوشند.

بادام حاوی مقدار زیادی کلسیم و فسفر یکی از غذاهایی است که به کودکان و زنان باردار توصیه اکید می شود. در مقایسه با گونه های مشابه متعلق به خانواده خود، بادام غذایی است که به لطف ویتامین E و سایر ویتامین های ارزشمند موجود در آن، خودنمایی می کند.

بادام به دلیل تأثیری که در تقویت سیستم ایمنی دارد، برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها و به عنوان یک ابزار درمانی توصیه می شود.

بادام

بادام که نام لاتین آن Prunus dulcis است، نوعی درخت از خانواده Rosaceae است که هم به صورت تازه و هم خشک مصرف می شود. بسیار خوش طعم و مفید بودن آن باعث می شود که بادام در زمره با ارزش ترین مغزها قرار گیرد.

در کشور ما خرید بادام در شرایط مناسب به عنوان غذای مناسب برای رشد امکان پذیر است. از آنجایی که بادام دارای ویژگی خوشمزه و سیرکننده است، رژیم‌داران بادام را به‌عنوان میان‌وعده مصرف می‌کنند، در حالی که مواد مغذی مفیدی برای بدن فراهم می‌کنند، این وعده غذایی با کالری کمتری حذف می‌شود.

پوسته بادام سنگی که در مهرماه برداشت می شود بسیار سفت است. میوه آن از نوع بادام متوسط، شیرین و ماندگار است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *