آب نبات و پولکی های قندی شامل پولکی کنجدی نازک سفت، آب نبات و پولکی های نرم، کارامل ها، مارشمالو، تافی و سایر آب نبات ها هستند که ماده اصلی آنها شکر است.
از نظر تجاری، آب نبات و پولکی های قندی اغلب با توجه به میزان قند موجود در آنها و ساختار شیمیایی آنها به گروه هایی تقسیم می شوند.
آب نبات و پولکی های پخته شده با فرآیند پخت خلاء شامل آب نبات چوبی، قطره لیمو و قطره هورهاند است.
آب نبات آتش باز مانند تافی ملاس و تافی خامه ای در کتری های باز پخته می شود و سپس کشیده می شود.
آب نبات های تابه ای شامل آجیل و آب نبات و پولکی های دیگر مانند لوبیاهای ژله ای و بادام های آغشته به شکر هستند که از روکش شکر در کتری های مسی گردان تهیه می شوند.
آب نبات و پولکی آدامسی در کتری های بزرگی که برای ذوب شدن و قالب گیری، خشک شده و مانند قطره های آدامس شکل می گیرد، پخته می شود.
آنها را برای مدتی در شربت شکر خیس میکنند تا کریستالها تشکیل شوند.
گاهی اوقات شکلات را به عنوان یک شاخه جداگانه از شیرینی پزی در نظر می گیرند.
در این مدل، آب نبات و پولکی های شکلاتی مانند شکلات تخته ای و ترافل شکلاتی گنجانده شده است.
هات چاکلت یا سایر نوشیدنی های مبتنی بر کاکائو، مانند آب نبات های ساخته شده از شکلات سفید، مستثنی هستند.
با این حال، هنگامی که شکلات به عنوان یک شاخه جداگانه در نظر گرفته می شود، شامل شیرینی هایی نیز می شود که طبقه بندی آنها در غیر این صورت دشوار است، زیرا نه دقیقاً آب نبات و پولکی هستند و نه دقیقاً کالاهای پخته شده، مانند غذاهای آغشته به شکلات، تارت های با پوسته شکلات، و کوکی های با روکش شکلاتی.
آب نبات های قندی را می توان به انواع غیر کریستالی و کریستالی طبقه بندی کرد.
آب نبات های غیر کریستالی همگن هستند و ممکن است جویدنی یا سفت باشند.
آنها شامل آب نبات و پولکی های سخت، کارامل ها، تافی ها و نوقا هستند.
آب نبات های کریستالی دارای کریستال های کوچک در ساختار خود هستند، کرمی هستند که در دهان ذوب می شوند یا به راحتی جویده می شوند.
آنها شامل فوندانت و فاج هستند.
بدون دیدگاه